Tanjakan Burangrang

Lebah tanjakan burangrang
Aya Asih aya cinta
Miguraan dua hate
Nu tepang pada harita
Nambahan tilam katresna
NyengiTan janji duaan
HarePan datang nemboNgan
NgoleBat bagja duaan

Lebah tanjakan burangrang
Di diNya ngancikna Rasa
Lebah Tanjakan burangRang
Di diNya janji duaAn
Lebah tanjakan burangrang
Di diNya ngancikna Rasa
Lebah Tanjakan burangRang
Di diNya janji duaAn
Lebah tanjakan burangrang
Aya tapak rasa cinta
Waktu kuring datang deui
Tiluan eujeung si cikal

3 comments:

udin id21 said...

download mp3 gratis
download mp3 musik top lagu indonesia gratis
download mp3 lagu indonesia
download mp3 musik terbaru gratis

MasterCard Payoneer said...

Enaken laguna kang
Mun aya waktos di antos http://www.lirikterbaru.web.id

MasterCard Payoneer said...

Enaken laguna kang
Mun aya waktos di antos http://www.lirikterbaru.web.id

Post a Comment