BIARIN KANG


Kang atuh kang kumaha
Kalau akang sayang dia bilang dong bilang
Kang atuh kang balaka
Kalau akang suka dia pilihlah dia

Kang atuh kang kumaha
kalau memang akang bosan bilang dong bilang
Kang atuh kang tong kitu
Kalau memang sudah jemu tak usah ragu

Kalau memang akang kabandang
Coba bilang terus terang biar nyai tidak bingung
Kalau memang akang yang senang
Atuh akang mesti jujur agar Nyai teu tagiwur

Biarin kang biarin
Biar Nyai urang kampung
Biarin kang biarin
Nyai mah moal kaduhung.. moal kaduhung


Biarin kang biarin
Biar nyai sendiri lagi 
Biarin kang biarin
Nyaimah cadu dimadu.. cadu dimadu

3 komentar:

apippudin mengatakan...

wuooowwwww
ieu lagu anu dipilari ku abdi tos lamiiii pisan
meni waas
lagi ieu ngemutkeun abdi ka waktos SD kemah pramuka di pabuaran subang
20 tahun yg lalu
hatur nuhun ah

Zihan Nurazizah mengatakan...

Subhanallah, gustiii,,meni raoseun lagu ieu,,abdi bingah janteun orang sunda... :) :*

AANG TURANGGA mengatakan...

Akang janji nyi moal karah kedah pegat pisah mah , sok sanaos nyai sok timburu kuda akang tetep satia.

Poskan Komentar