BANGBARA CINTA


Duh madu katresnan 
diseuseup urang duaan
endahna kacipta kembang rasa 
dirungrung bangbara cinta

parahu kaheman 
ngembangkeun layar asmara
Di ayun Ambing 
ombak bagja diusapan angin cinta

Mangsa kembang ngarangrangan layu ditaman
Salira teh tega luas bibilasan
Mangsa ngagolak galura di sagara
parahu teh karam neumrag karang

leupas deui leupas deui cinta teh leupas deui
meuntas deui meuntas deui asih teh meuntas deui
laas deui laas deui cinta th laas deui
reuntas deui reuntas deui asih teh reuntas deui

0 komentar:

Poskan Komentar