MEGA HIDEUNG

Tuh itu layung siga pundung
Ningal urang nu teu satujuan
Naha anjeun bisa robah anu geus pasini
Da bongan anjeun nu menta
Kuring nganteur kahayangna
Anjeun hayang pepegatan

Tuh itu mega ngahalangan
Langit anu rek ngagebray caang
Naha ku teu sangka ahirna
Geuning bet kieu kacinta urang duaan
Aya nu ngahihileudan gogoda eta ka urang

Mega hideung ngalangkangan
Langit ceudeum tanda arek hujan datang
Naha naon anu rak diteang
Kanyaah kacinta keur urang
Meureun kuring henteu ngalayah ku harta
Ukur banda cinta modal anu boga jang salira

Teu ngarti na jero pikirna
Yen harta bisa mawa bagja
Loba anu pisah lain kurang harta
Silih nganyahokeun dibutuhkeun cinta
Lain ukur harta
Anjeun beda pilihanna nu diteang geuning harta

1 comments:

Firman Maulana said...

wah iyeu lagu enak di dengerin

Post a Comment