MOJANG PRIANGAN

Angkat ngagandeuang Bangun taya karingrang
Nganggo sinjang dilamban mojang priangan
Umat imut lucu sura seuri nyari
Larak lirik keupat mojang priangan

Diraksukan kabaya nambihan cahayana 
Dangdosan sederhana mojang priangan }2x

Mojang anu donto matak sono nu nempo
Mun tepung sono ka mojang priangan
Gareulis maranis disinjang lalenjang
Estu surup mun leumpang mojang priangan

Ti gigirna lenggik ti hareupna ge sieup
Ti tukangna lenjang mojang priangan

1 comments:

Yusup Tabrani said...

good job kang

Post a Comment