BULAN SAPOTONG


Asa garariung ngadangu jangjina
Anu araramis tina lambeyna
Asa bararosen ngahampura manehna
Nu resep ngaulang kasalahan

Dimana aya endahna dimana aya deudeuhna
Lamun raheutna hate taya lirenna

Bulan sapotong kiatkeun abdi kiatkeun
Buleudkeun hate nu pasti maneuh
Bulan sapotong datangkeun atuh datangkeun
Gaganti Cinta anu langkung sagalana

Kembang cinta nu layu 
Teu ngarep sirungan deui
Inggis kapahu raga kabawa angin
Tali cinta nu putus 
Teu ngarep rek nyambung deui
Hate tos cape ngabarengan

Dina hate abdi meni eusi kumanehna
Kabawa palid ku cipanon

0 komentar:

Poskan Komentar