BOHONG

Cenah cinta teh buta
Pajar.. teu mandang harta
Bohong, ahh geuningan bohong
Tanpa harta cinta teh terasa hampa

Cemah yang penting cinta
Pajar yang penting sayang
Bohong ahh, geuningan bohong
Cinta dan sayang
Sakapeung rajeun ngalayang

Ngalayang, pegat kapakan
Ngalayang, dina implengan
Ngalayang, dina lamunan
Ngalayang kokolebatan

Cenah bade satia, pajar bade gumela
Bohong ah, akang mah bohong
Anjeun jalir tina jangji nu saati

ASIH URANG CINTA URANG


Asih urang di apungkeun ka langit
Muntang kana mega
Ucang angge duaan

Asih urang di apungkeun ka langit
Meungkeut dina bulan
Ayang-ayangan duaan

Asih urang ting karetip dina bentang celak
dumalingna cinta
Diapingku jempling peuting
di ayun ku lagu dengkleung
hariring gentra ka tineung
urang duaan

Asih urang kahibaran linduh bulan sirna
cahayana nyinglar kapati sungkeman asih
purnama harepan bagja
natar kahayang laksana
satuhu salalamina

KALANGKANG


L: mungguhing dina impenan
geuning sakitu deudeuhna
kanyaah nu wening bersih
satiaq jadi kakasih

P: mungguhing dina impenan
geuning sakitu leahna
pameunteu marahmay manis
teu isin ka ambung damis

Duet: rambut pajang nu ngarumbay
di sangkeh panangan panjang
lalaunan raray tanggah
rangkul;an karaos pageuh

luhur pasir teupung geter
perlambang asih nu mekar
kabagjaan nu duaan....nu duaan

hanjakal-hanjakal teuing
endah ngan ukur kalangkang
harepan-harepan diri
sing nyanding jeung kanyataan

EMUT BAE

Lain ti baheula atuh kang urang teh pateupang
Ieu hate abdi atuh kang emut bae ka eungkang
Teu benang dipapalerkeun,teu benang di bebenjokeun

Lain ti baheula atuh kang urang teh patepang
Ieu hate abdi atuh kang,emut wae ka eungka
Tuebeunang dipapalerkeun,tue benang dibebenjokeun

Reff:
Dipapareng sugan jaga
Endah mun laksana
Wangi asih nu duaan
Imut bagia tineung rasa

Dipapareng sugan jaga
Endah mun laksana
Wangi asih nu duaan
Imut bagja tineung rasa

Aduh engkang
Emut bae ka eungkang
Aduh engkang baabdi kabiluyuingan


EUIS


L: euis yeuh dangukeun heula
P: pihatur naon anu di seja
L: hayu urang kakawihan
Duet : kawih pangdugi ning ati
L: euis ke antosan heula
P: euleuh-euleuh saha eta
L: abdi sobat anu baheula
P: euleuh-euleuh saur saha
L: euis teuing kulucuna
P: idih-idih pari-pari basa
L: estu nu matak kayungyun
P: ah pameget eta mah biasa
L: aduh eyis aduh-aduh...
Reff:
P: ibu bapa ieu geura...euis
aya jajaka nu ngangken tresna sok ngararewa
L: aduh euis,aduh-aduh
P: aduh seueur gogoda...euis nu jangkung jalmina
kandel kumisna sesah hilapna
L: aduh aduh euis

KASMARAN

upami ningali kembang
kacipta manehna ngalangkang
kapiraray pameuteu nu asri nu anggun manis
kapiati geus titip nadiri jiwa romantis

upami ningali bulan
kagambar manehna nembongan
linuh rasa imutna sorana ngagupay heman
ngagalindeng bungkusan hariring tembanh kasmaran

kamana-mana urang bareng(urang bareng)
kamana-mana urang nyalindung(urang nyalindung)

satujuan sahate sa ikhwan saka tineung saka melang
salira mah ngundangan harepan natar asih anu manjang

upami laksana tepung
mamanis sumanding gumulung
putih asihan nu wening gumeling sajalan leumpang
mapaesan carita balaka cinta nu urang

LEUNGITEUN

kamana panutan abdi
nu sok biasa sumping
kamana panutan rasa
nu sok leukeun ngariksa

tara-tara tisasari
abdi ngaraos sedih
teu aya keur pangumaha
keur batur suka-suka

iyeuh abdi leungiteun
mondok ge tara tibra
iyeuh abdi leungiten
neda tara mirasa

kamana panutan abdi
nu sok biasa sumping
kamana panutan rasa
nu sok leukeun ngariksa

iyeuh abdi leungiteun
mondok ge tara tibra
iyeuh abdi leungiten
neda tara mirasa

kamana panutan abdi
nu sok biasa sumping
kamana panutan rasa
nu sok leukeun ngariksa