IMUT MALATI

( Kawih, Degung )

Imut malati wengi tadi geuningan patepang deui
Nu kapiati tikapungkur jungjunan di 
Anti anti
Ti gunung putri sareng saha salira lungsur ka landeuh
Lagu kamari ngagalindeng lalakon gending kadeudeuh

Najan sakedap jorelat tunjung balebat
Estu mo hilap karaos matak tibelat
Ku henteu terang mulihna 2x
Eh naha iraha

Najan mung imut saulas sakilat ilang
Tansah kairut hanjakal teu sering tepang
Ku henteu terang leosna 2x
Eh geuning kamana

0 komentar:

Poskan Komentar