TEBIH LEMAH KALANGITNA

Tebih lemah kalangitna
Anggang bulan jeung bentangna
Asa pamohalan pisan 
Sim kuring bisa nghaiji

Abdimah jalmi tunggara 
Tuna harta sepi harti
Ukur ngabogaan cinta 
Ngan boga cinta

Ari hayang siga batur 
Ngan hanjakal teu kaukur
Kabungah jeung kabagjaan 
Kuringmah ukur harepan

Kabita ku anu lian 
Bisa kedal ucap cinta
Sakapeung kuring ngalaman
Tapi ngan dina lamunan

3 comments:

Riki Rukmana said...

keren lirikna

ii tea said...

asa ka simkuring pisan lurrrr
nyeredet hate

Mayang Lee said...

Ini artinya apa?

Post a Comment