BANONDARI


Engkang sembaheun Abdi pinuh katineung gagah sakti
Engkang teh jago ngarayu perceka mikat wanita
teu perduli aya nuboga Engkang

Didunya taya duana pameget nukawas engkang
Waruga jalugjug jangkung ngajedig halis na kerung
purah ngudag ngudag bikang engkang...

di raksukan ku henteu matut
dilancingan oge ranutdut
kumis jocong buuk gondrong
lir Barongsai keur ngadangong
aduh engkang..

1 comments:

yusep Taupiq said...

ini seni tingkat tinggi...ada dangdutnya, rege, pop, dlll kumplik

Post a Comment