BOGOH KA SAHA


Penyanyi : Rya Fitria

Bogoh ka saha
Bogoh ka urang mana
Geura balaka…a…a..
Ulah rek asa asa

Milih milih numana
Milih nu kumaha
Ulah cangcaya..a…a..
Bisi kaduhung ahirna

Percaya..a..a..
Kana takdirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna

Lamun enya jodona
Lamun enya kuduna
Moal rek aya…a…a..
Nu bisa misahkeunnana

Lamun enya cintana
Lamun enya hayangna
Ulah rek aya…a…a..
Nu nyoba misahkeunnana

Percaya..a..a..
Kana takdirna
Percaya..a..a..
Kana takdirna

0 komentar:

Poskan Komentar