BULAN SAPASI


( Kawih, Degung )

Bulan sapasi siga nyaksi diri abdi
Pias pias sagala paningal katambias ge panginten
Angin asih nu bihari teu deui ngelusan diri
Di gentos ku angin bajra matak sedih jeung nalangsa

Harepan kiwari ukur harepan
Da bentang di langit masih baranang
Harepan mugi sing jadi putusan
Da Engkang masih osok neang datang

Aduh... aduh matak paur
Lamun diri katalanjur
Sanajan diri tinggal sapasi
Alim jadi Laif diri

1 comments:

igra cipongkor said...

saeee pisan...

Post a Comment