ASIH ABADI


( Kawih, Degung )

Sajuringkang lemah putih
Tatapakan ngeureut getih
Nya didinya awor asih
Neundeun harepan nyeungceum angkeuhan
Dina galindengna kawih
Asih tumekaning batin
nyaah tinandung na nyawa

Demi lautan katut ombak na
Demi daratan katut gunung na
Ditapel wates ngajadi
Ngajalan jati waruga

2 comments:

achsan nug said...

Duh Gustiiii... Eta kata-katana dugi k muriding, sae pisannn lah

achsan nug said...

Duh Gustiiii... Eta kata-katana dugi k muriding, sae pisannn lah

Post a Comment